doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De leukste Pride accessoires en gadgets shop je hier

Shop till you drop!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
De leukste Pride accessoires en gadgets shop je hier

Pride is here! Laat met je kleding zien dat je de LGBTQ- community steunt. Onderstaand een lijstje merken die je een handje helpen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Won Hundred

voor het derde achtereenvolgende jaar slaan Scoop Models, Won Hundred en Amnesty International de handen ineen. Gezamenlijk presenteren zij het Love Is Not A Crime T-shirt, van 100% organisch katoen, waarmee zij aandacht vragen voor de gevaren die LGBTI’s nog altijd lopen in delen van onze wereld. Alle opbrengsten van de verkochte shirts gaan naar Amnesty International, die deze gebruikt in hun wereldwijde strijd tegen de schending van LBGTI-rechten. Het T-shirt shop je voor €35 HIER.

Sodastream

Maar één enkel flesje dat je nooit meer hoeft weg te gooien: de ‘My Only Bottle’. Deze herbruikbare SodaStream drinkfles is onderdeel van de Pride Starter Kit en is gemaakt om alle wegwerpflesjes te vervangen. De volgende stap richting een wegwerpplasticvrije wereld. Maar dat is nog niet alles, want de fles komt met een regenboog support sjaaltje; een eerbetoon aan de LGBTQ gemeenschap. Terwijl je het flesje helemaal voor jezelf mag houden, is het sjaaltje juist ontworpen om te delen. Je knipt hem door langs de stippellijn om je andere helft vervolgens weg te geven aan jouw geliefde. Per kit wordt €1,- gedoneerd aan de International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex association (ILGA World). Share the love! Je bestelt 'em HIER.

Apple

Speciaal voor de Apple Watch heeft Apple een Pride geweven sportbandje gemaakt van zacht, ademend en licht materiaal, en voorzien van een makkelijk verstelbare klittenbandsluiting. De binnenzijde van dit tweelaags geweven nylon sportbandje bevat een groot aantal kleine lusjes die een zacht laagje vormen en tegelijkertijd voor ventilatie zorgen. De andere zijde is voorzien van robuuste bevestigingsstrips. Een deel van de opbrengst van de Pride Edition-bandjes gaat naar organisaties die de belangen van de LGBTQ-gemeenschap behartigen, zoals GLSEN, PFLAG, The Trevor Project, Gender Spectrum, The National Center for Transgender Equality en Encircledeze. Voor €59 koop je het bandje HIER.

Dr. Martens

Jaarlijks brengt Dr. Martens een speciale Pride-boot uit – zo ook weer voor deze editie een Dr. Martens Pride-pack, inclusief sokken en een gaaf t-shirt. Dr. Martens steunt hiermee het Trevor Project. De collectie shop je HIER.

Swatch

In kleurrijke horloges is Swatch natuurlijk meester. Speciaal voor Pride hebben ze extra leuke items ontworpen, waaronder een nieuwe Swatch X You canvas genaamd LOVE YOUR PRIDE. Beweeg simpelweg over het canvas om jouw perfecte combinatie te maken. De collectie shop je HIER.

Armor Lux x We Are Labels

Samen met het Franse merkje Armor Lux hebben heeft We Are Labels een unisex limited edition pride shirt ontwikkeld, waarvan alle profits rechtstreeks naar de LGBTQ community gaan. Ter ere van dit project hebben ze de prachtige Christina Curry met haar vriendin gefotografeerd. Het shirt kost €35,95 en is verkrijgbaar bij We Are Labels Antwerpen en alle We Are Labels stores in Amsterdam.

Esprit

Deze zomer lanceren het iconische Esprit en ontwerpduo Craig & Karl een limited-edition collectie voor de celebration of Pride. Deze unisex collectie, bestaande uit items in felle regenboogkleuren en grafische designs, roept op om de boodschap van liefde, gelijkheid en eenheid te verspreiden. De capsulecollectie bestaat uit acht stijlen in totaal 26 opties, met een opvallende combinatie van stijlvolle shirts, jassen en korte broeken aangevuld met trendy accessoires zoals bucket hats of gymtassen. De collectie shop je HIER.

boohoo.com

boohoo en boohooMAN hebben hun derde Pride-collectie gelanceerd, van kleding tot accessoires. Inspiratie voor de collectie werd gehaald uit eenheid, samenkomen en van elkaar houden, om een vriendelijkere en meer aanvaardende wereld te creëren. Sloganprints spelen een grote rol in de boodschap van dit jaar, met enkele sleutelwoorden zoals ‘Validity’, ‘Unity’, ‘Proud To Be’ en de belangrijkste ‘Love Without Limits’, die aantonen dat liefde een universele taal is. 10% van de opbrengsten worden geschonken aan de LGBT Foundation en Outright Action International. De collectie shop je HIER.

Hutspot

Want a gum? Zes verschillende pride-gums zijn verkrijgbaar in alle Hutspot-winkels en dienen als stimulans voor zelfexpressie. De pride-gum kost €3,- per stuk waarvan de gehele opbrengst naar COC Nederland gaat. Hoe het werkt? Kies een pakje kauwgom dat bij jou past, neem een markeerstift in de hand en vul het lege vak in en laat zien hoe je je voelt. Meer info vind je HIER.

HEMA

HEMA heeft, samen met de bekende modeontwerpers Viktor&Rolf, speciaal voor Pride een limited edition T-shirt ontworpen. De shirts vind je in verschillende maten, in regular fit en slim fit, en zijn € 10 per stuk. Met de verkoop van de Pride T-shirts steunt HEMA de GSA’s van het COC. Je koopt ze in tien Amsterdamse HEMA-filialen of HIER online.

Samsøe Samsøe

Bij Samsøe Samsøe staat diversiteit hoog in het vaandel en daarom is Pride erg speciaal voor het merk. Tijdens de Pride week geeft het merk gratis "Be Proud Socks" aan alle klanten die een aankoop doen in de winkel om zo de boodschap dat iedereen zichzelf kan zijn te verspreiden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');