Geeft Humberto Tan affaire met Dionne Stax toe?

Hij ging zelfs in relatietherapie met zijn vrouw...
Geeft Humberto Tan affaire met Dionne Stax toe?

Humberto Tan doeteen boekje open over zijn vermeende affaire met Dionne Stax. In het LINDA.Vakantieboek laat de presentator weten dat hij in een relatiecrisis belandde.

Affaire

In 2017 kwam het nieuws naar buiten dat de presentator een affaire zou hebben gehad met NOS-journaallezer Dionne Stax. Hij heeft de geruchten nooit bekend, noch ontkracht. Wat hij wel heeft laten weten, is dat de verhalen een grote impact op zijn relatie hebben gehad.

Ondanks deze gebeurtenis is hij nog steeds gelukkig met zijn vrouw Ineke. Dit heeft hij vooral te danken aan de relatietherapie die de twee ondergingen om hun huwelijk te redden.

Lees ook: Humberto Tan reageert op vermeende affaire met fotografe

Stempel

Het koppel besloot bij elkaar te blijven omdat ze elkaar misten. ''Eenzaamheid, hartenpijn, gemis. Die drie dingen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het weer goed werd'', vertelt de presentator. Dat hij de mist in zou zijn gegaan zal hem altijd een stempel geven van 'een man die vreemdgaat'. ''Ja, dat wordt me eeuwig nagedragen, vrees ik.'' Met dit antwoordt lijkt hij voor het eerst te bevestigen dat hij inderdaad een scheve schaats heeft gereden.

Onlangs is de geruchtenmolen opnieuw gaan draaien. Humberto zou een affaire hebben gehad met de 25-jarige fotografe Fleur. Hier heeft hij nog niet op gereageerd. Fleur wel, haar reactie lees je hier.

Bron: AD Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bcf8abc553', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });