doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gaby Blaaser poseert als Pamela Anderson

De blondine deelt maar al te graag pikante kiekjes van zichzelf op Instagram en trekt nu alles uit de kast voor een fotoshoot voor Beau Monde, geïnspireerd op actrice model Pamela Anderson. Niet alleen de set, maar ook de bijbehorende make-up en hetzelfde badpakje is gebruikt als uit de oorspronkelijke shoot van Pamela.

Sabia Engizek is weer single

Alhoewel Sabia pas geleden nog liet weten dolgelukkig te zijn met haar liefde Iman, blijkt het koppel momenteel toch uit elkaar te zijn. De brunette blijkt het namelijk heel gezellig te hebben met anderen tijdens haar vakantie in Ibiza. Een fotograaf van Weekend betrapte de voormalig voetbalvrouw, terwijl ze een heerlijke dag hadmet een onbekende man.

Sidney Bout zet hilarische tattoo ter ere van Temptation Island

De spierbundel heeft een nektattoo laten zetten, die hem en ons allemaal doet herinneren aan zijn avonturen op Temptation Island. Je kunt het al raden: het is de beruchte barkruk die hij elke avond in het zwembad gooide. Op zijn Instagram Stories deelt hij foto's van het hilarische eindresultaat.

Bron: Weekend, Shownieuws, Cosmopolitan Beeld: BSR, Instagram, Shownieuws

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');