Olcay Gulsen: 'Ik kan niet het leuke vriendinnetje uithangen'

Hoewel ze verdrietig is van de breuk, kon ze naar eigen zeggen niet anders.
Olcay Gulsen: 'Ik kan niet het leuke vriendinnetje uithangen'

Ze waren het nieuwe showbizzkoppel in town, maar daar kwam onlangs abrupt een einde aan. Olcay Gulsen verbrak haar relatie met Ruud de Wild na vier maanden, nadat ze op vakantie te horen kreeg dat haar ex-fiancé overleden was.

Grote liefde

"We waren samen op vakantie in Kroatië toen ik te horen kreeg dat mijn eerste grote liefde was overleden, James Harris. Dat is de grootste reality check uit mijn leven geweest. Ik moet nu eerst mijn eigen gedachten op een rijtje zien te krijgen", vertelt Olcay in Grazia's Beach Special.

Lees ook: Zien: Olcay Gulsen en vier zussen lijken sprekend op elkaar

Verdrietig

De dood van haar beste vriend zorgde direct voor een breuk tussen Olcay en Ruud. "Het feit dat hij overleden is, op 41-jarige leeftijd, plotseling door een hartaanval, heeft er ontzettend ingehakt. Ik wilde helemaal níks, ik ben gewoon intens verdrietig. De afgelopen twaalf jaar is hij nooit uit mijn leven geweest. Hij was zó belangrijk voor me. Ik kan me voorstellen dat dat voor Ruud confronterend en vervelend was."

Het leuke vriendinnetje uithangen

Maar hoe leuk ze de radio-dj ook vindt, ze blijft bij haar beslissing. "Ik had ook niet het gevoel dat ik steun wilde van Ruud. Ik wilde gewoon met rust gelaten worden, wilde Ruud niet meer zien. Dat klopt natuurlijk ook niet. Het is ook sneu voor Ruud. Hij kan daar absoluut niets aan doen, maar ik kan ook mijn gevoel niet veranderen. Het is wat het is. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken. Ik kan het niet opbrengen om gezellig te doen en het leuke vriendinnetje uit te hangen. Dat kost me te veel energie."

Tekst: Anette de Vries Beeld: Martika de Sanders

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f354a1e43331', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });