Olcay Gulsen voelt zich te grazen genomen door RTL-collega’s

De presentatrice was not amused.

Lees ook

Olcay Gulsen is zonder twijfel een rising star op televisie, maar haar carrière begon ze jaren geleden in de mode. Zo wist ze SuperTrash tot een groot succes te maken. Totdat het vorig jaar failliet ging. Uiteraard had de 38-jarige er onwijs veel verdriet van, helemaal toen ze daarna nog een extra klap kreeg.

Gesjoemeld met rekeningen

Begin vorige maand werd de tv-presentatrice ter discussie gesteld in RTL Boulevard, het programma waar Olcay zelf regelmatig in te zien is als deskundige en reporter. Hier werd namelijk gesuggereerd dat de voormalig modeontwerpster zou hebben gesjoemeld met rekeningen en al veel eerder van het faillissement afwist dan dat ze liet blijken.

Olcay was not amused door deze beschuldigingen. "Ik kan me absoluut niet vinden in de manier waarop dat bij RTL Boulevard is besproken. Ik heb superhard gewerkt en altijd naar eer en geweten gehandeld. Het voelde als een trap na die ik niet verdien." Vooral het feit dat dit allemaal vlak na de bekendmaking van haar transfer van RTL naar Talpa gebeurde, zit Olcay nog steeds dwars.

Lees ook: Olcay Gulsen: 'Ik kan niet het leuke vriendinnetje uithangen'

Te grazen genomen

"Wat pijn doet, is dat ik, op het moment dat bekend was dat ik naar Talpa ging, door mijn eigen collega's bij RTL te grazen ben genomen. Het voelde alsof het onderdeel was van één groot spel. Ik ben van mening dat je vooraf moet checken of het inhoudelijk klopt wat je zegt. Vooral als je beweert dat je geen roddelprogramma bent. Dat vond ik teleurstellend."

Olcay besloot echter niet gelijk haar spullen te pakken en te vertrekken. Ze bleef en zit ondertussen netjes haar tijd uit. "Ik wilde niet met een negatief gevoel vertrekken. Uiteindelijk zie ik mezelf wel als iemand die professioneel met haar werk omgaat. Ook al ben ik knock-out geslagen, ik sta op en ga door."

Tekst: Anette de Vries Beeld: Martika de Sanders

Laatste nieuws

Zie ook