Fajah Lourens over 'nep billen'

Of ze haar billen heeft laten vergroten?
Fajah Lourens over 'nep billen'

Fajah Lourens zit op de bank bij Anna Nooshin's Youtube-serie Gossip, waarin ze roddels over zichzelf bevestigt en/of ontkracht.

Bilvergroting

Een roddel die vaak naar Anna is ingezonden, en Fajah ook vaak te horen krijgt, is dat de fitnessgoeroe haar billen zou hebben laten vergroten. "Ik denk dat mensen daarbij komen omdat ze één, dat zelf niet kunnen", reageert Fajah. "Dus zeg maar, ze willen iets, en dat lukt ze niet. Dus ze denken dat het niet mogelijk is. En, mensen willen graag iets negatiefs denken van iemand."

Lees ook: Fajah Lourens: 'Ik zat tegen een burn-out aan'

Genetica

"Als je kijkt naar mijn patroon, of naar mij vroeger in Goede Tijden dan had ik al billen. Het is ook een beetje genetica. Ik kan wel doen alsof ik het allemaal in de sportschool heb gedaan, maar dat is onzin. Mijn moeder had vroeger ook hele mooie ronde billen. Door het trainen zijn mijn billen iets omhoog gekomen." Clear talk!

Het enige wat niet echt is aan Fajah, zo vertelt ze, zijn haar borsten. Tot slot zegt ze over bilimplantaten: "Voor de mensen die kijken: ik adviseer je dat nooit te doen. Je huid trekt uit, elke tien jaar moet het opnieuw. "

Bron: Youtube, Fotografie: Martin Sweer

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90ff04e5837', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });