Exclusief! Yolanthe: 'In bepaalde situaties wist ik zelf niet meer wat ik moest doen'

De presentatrice nam een kleine pauze van haar officiële mediastop.
Exclusief! Yolanthe: 'In bepaalde situaties wist ik zelf niet meer wat ik moest doen'

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft op dit moment een officiële mediastop ingelast, maar voor Grazia maakte de presentatrice graag een uitzondering. Wel onder de voorwaarde dat ze niet over haar relatie en scheidingsgeruchten wil praten. Gelukkig waren er nog genoeg andere dingen te bespreken. Waaronder Temptation Island VIPS...

Heftig seizoen

Samen met Kaj Gorgels verzorgt de presentatrice dit jaar opnieuw de presentatie van de VIPS-editie van Temptation Island. En als we de voorspellingen mogen geloven, zal dit het heftigste seizoen ever worden. Zo vindt ook Yolanthe.

"Er gebeurt toch weer heel veel wat wij niet hadden verwacht. In bepaalde situaties wist ik zelf niet meer wat ik moest doen, omdat het zo heftig was. Het is spraakmakende tv geworden, voor de Temptation-fans een sprankelend seizoen.”

Lees ook: Yolanthe laat na lange tijd van zich horen

Verleiding

Na twee seizoenen weet Yolanthe inmiddels hóe lastig het avontuur voor de kandidaten is. Want waar je van achter je televisie misschien denkt dat het appeltje-eitje is, is dit volgens Yolanthe in het echt toch een ander verhaal.

“Voordat ik dit programma presenteerde, dacht ik dat het voor de kandidaten makkelijker zou zijn om de verleiding te weerstaan. Je weet wat de bedoeling is, je ziet de camera’s en last but not least: je houdt van je partner. Maar als je daar bent, is het anders. Je bent in een soort paradijs, je gaat op dream dates, romantiek en verleiding hangen in de lucht én niet te onderschatten: er is veel drank en verder geen afleiding. Geen social media, geen mobieltjes, geen tijdschriften of kranten, je bent helemaal geïsoleerd. Daardoor worden de kandidaten en hun verleiders snel een intieme groep. Voor sommige mensen is de verleiding ontzettend groot, zo groot dat ze die niet kunnen weerstaan.”

Het hele interview met Yolanthe lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkels ligt.

Tekst: Anette de Vries Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f979ea8aab24', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });