Miss Nederland 2019 doet een boekje open over heftig verleden

Jeetje!

Het lijkt Sharon Pieksma voor de wind te gaan: na een succesvolle carrière als model mag ze zichzelf nu Miss Nederland 2019 noemen. Toch is niet alles in haar leven rozengeur en manenschijn geweest.

Seks

In 2017 deed Sharon een boekje open over de duistere kant van de modellenindustrie. "Ik heb van jongs af aan heel wat nare ervaringen gehad", vertelde ze aan Brandpunt. "In Istanbul had ik een keer een fotoshoot. Daar aangekomen zag ik helemaal geen fotografen of camera’s. Naïef als ik was dacht ik nog: waarom gaan we niet shooten? Toen bleek de klant gewoon een man die meisjes wilde voor de seks. Ik was toen pas vijftien."

Lees ook: Christina Curry: 'Ik ben aangerand en misbruikt'

Aangerand

Ook is de blondine tijdens haar modellencarrière aangerand. "Twee jaar geleden ben ik aangerand. Dat gebeurde in het buitenland bij een professionele fotoshoot via een modellenbureau. Het was heel gezellig. Er stond een lekker muziekje aan en er was een goede vibe. Toen sloeg de stemming om. De fotograaf stelde opeens voor om ’iets anders’ te proberen."

"Ik was in mijn lingerie en hij wilde rugfoto’s maken, zonder bh. Opeens probeerde hij me te zoenen en ging hij me betasten. Je denkt dan: what’s going on? Echt awkward. Maar hij voelde zich helemaal niet ongemakkelijk. Hij ging schaamteloos door. En opeens stond hij weer achter de camera en begon zelfs te hijgen en kreunen. Ik heb een vest om mee heen geslagen. Ik wilde helemaal niet meer naakt voor hem staan. Ik wilde alleen maar weg. Ik voelde me misbruikt. Ik heb mijn kleren aangedaan en ben gevlucht. Toen ik hem gedag zei probeerde hij me weer te zoenen. Respectloos.” Pff, heftig! Bekijk hieronder het filmpje waarin Sharon haar verhaal deed.

Bron: Brandpunt, Telegraaf, Beeld: BSR

Laatste nieuws