Khloé Kardashian onder vuur na fatshamen Jordyn Woods

Oh-oh!

Lees ook

Ai! Khloé Kardashian krijgt de laatste dagen bakken met kritiek over zich heen, nadat ze zich tijdens de seasson finale van KUWTK negatief uitliet over het lichaam van Kylie Jenner's ex-bff Jordyn Woods.

Facetime

Nadat de realityster een aantal drankjes op had, liep een Facetime-gesprek met Savas, de beste vriend van ex-man Tristan Thompson, volledig uit de hand. Hij beweerde dat Tristan zich niks meer kon herinneren van de kus met Jordyn, en dat dit ook niet gebeurd zou zijn tijdens de beruchte afterparty. En dat schoot bij Khloé in het verkeerde keelgat.

Lees ook: Khloé Kardashian doet heftige onthulling over ex-vriend Tristan

Fat liars

''Leugenaar! Leugenaar!'', schreeuwde de realityster richting haar telefoon. ''Ze hebben het allebei toegegeven.'' Vervolgens kon de brunette zich niet meer inhouden en noemde ze zowel Tristan als Jordyn 'fat liars'.

Na haar uitspraken zijn kijkers woest om haar fatshaming comments. Khloé, die nota bene zelf jarenlang heeft geworsteld met haar gewicht, zet zich al een lange tijd in voor body positivity, en zou hiermee volgens sommige fans haar ware aard laten zien. Wel gaf de blondine later toe dat ze spijt had van haar woorden. En laten we eerlijk zijn: na alles wat Khloé allemaal heeft meegemaakt, kunnen we haar dit 'slippertje' wel vergeven, toch?

Bron: Metro UK Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook