Temptations Quentin verklapt hoe hij en Channah het programma verlaten

Spoiler alert!
Temptations Quentin verklapt hoe hij en Channah het programma verlaten

Temptation Island VIPS-koppel Channah en Quentin moesten het eiland vroegtijdig verlaten, omdat de brunette in verwachting van hun eerste kindje bleek te zijn. Tijdens een interview met Shownieuws doet Quintin een boekje open over deze gebeurtenis.

Onderschat

''In de aanloop naar Temptation Island, twee dagen van tevoren, kwamen we erachter", verklapt hij. ''We moesten heel snel schakelen. Ons hoofd zat al bij Temptation, we zaten al in die flow. En toen hebben we toch besloten om mee te doen. We hebben het heel erg onderschat. We dachten: onze liefde overwint het wel. Maar het is zwaar en heftig geworden.''

Lees ook: Déze Temptation Island-kandidaat zat jarenlang in populaire boyband

De druppel

''Er was een bepaalde periode in de afleveringen dat we het beiden niet meer trokken. Het was emotioneel te zwaar, er gebeurde te veel. Dat was het moment voor ons om te zeggen: dit is de druppel, het is klaar, het gaat te ver.'' Hierdoor besloot Channah om presentatrice Yolanthe in te lichten.

De twee zijn erg blij met hun keuze. ''Ik was blij dat ik weg mocht, beste keuze ooit! Ik had geen week langer daar willen zitten. Ik ben door een emotionele hel gegaan, ik was blij dat ik eindelijk uit die villa mocht", aldus Quintin.

Bekijk hieronder het hele interview.

Bron: Shownieuws Beeld: Temptation Island VIPS, KIJK!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f952c53a795f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });