6 Musthaves die je deze zomer moet hebben

Voor je lijf, gezicht en haar!

Summer is finally here, en dus is het hoog tijd om je favoriete musthaves in te slaan. Zo mag een fijne haarolie niet ontbreken om je lokken glanzend te houden en is een self tanning foam ideaal om je benen snel een zomerse gloed te geven. Daarom hebben we speciaal voor jou vijf fijne goodies op een rijtje gezet, zodat het je deze zomer aan niets ontbreekt.

Komen ze!

Self tanning foam van Bondi Sands

Self tan 2.0 is gearriveerd! Aero van Bondi Sands is dé innovatie op het gebied van self tanning. De foam is zo licht als lucht, droogt ultra snel en je bent verzekerd van een deep bronzed glow. De dual-action bestanddelen geven je die diepe maar vooral long lasting kleur wat erin resulteert dat je tan nog langer mooi blijft!

Exclusief te koop bij Douglas voor €26,49

Droogshampoo van Colab

Dé quick fix oplossing voor vet en futloos haar: droogshampoo. Heel fijn is dat deze van Colab géén witte waas achterlaat! Verzwaart het haar niet dus ook handig voor fijn haar. Ruikt heerlijk!

Te koop bij Kruidvat voor €5,09

Lippenbalsem van Burt's Bees

De huid van je lippen is ontzettend kwetsbaar. Deze 100 procent natuurlijke lippenbalsem van Burt's Bees met SPF 15 beschermt de dunne huid van je lippen tegen UVA- en UVB stralen en voorkomt droge en schrale lippen. Oja, heel handig, de lippenbalsem is waterbestendig. Pluspunten!

Online te koop bij Douglas voor €4,25

Kokosolie en haar serumvan Inecto

Wel een beach look maar geen pluizig en droog haar. Dat kan! Kokosolie is ultiem hydraterend en maakt je haar weer soepel en superglanzend. Helemaal top wanneer je het combineert met het haarserum. Shine like a star!

Te koop bij Kruidvat voor €6,09

Nepwimpers van Ardell

Maak je beach look af met deze wimpers van Ardell. De Wispies voegen lengte en volume toe en zijn gemaakt van echt haar en daardoor zacht en flexibel. Iedere wimper is met de hand geknoopt en de haartjes vallen over elkaar, zodat het er heel natuurlijk uitziet.

Te koop bij Douglas voor €7,08

Beeld: BSR

Laatste nieuws