Dit is je nog nooit eerder opgevallen aan McNuggets

Oooo...
Dit is je nog nooit eerder opgevallen aan McNuggets

Everyone loves a good snack en daarom gaat er niks boven een bezoekje aan de McDonald's. Eén van de meest geliefde snacks van dit restaurant zijn de McNuggets, maar wist je dat er iets bijzonders aan de hand is met deze krokante kipstukjes?

Soorten

De volgende keer dat je McNuggets bestelt, moet je ze eerst eens bestuderen voordat je ze in je mond stopt. De kipstukjes bestaan namelijk uit vier verschillende soorten en deze hebben ook elk hun eigen naam.

Lees ook: Waarom cola van McDonald's anders smaakt dan normaal

Namen

But why? Ten eerste is dit belangrijk voor de baktijd. Zo zijn de McNuggets allemaal even dik en zwaar, wat ervoor zorgt dat ze allemaal tegelijk gaar zijn en even lang nodig hebben om warm te worden. Ideaal, dus!

De verschillende vormen van de snacks worden Boot, Ball, Bone en Bell genoemd. Deze zijn bedoeld om kinderen aan te spreken, want de snacks zijn oorspronkelijk voor hun gemaakt. Daarnaast zorgt het ook voor genoeg variatie. Aha!

Bron: Flair Beeld: Twitter, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75d6fdd2f13', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });