The Hills-castleden delen kleine sneer uit naar Kardashians

Justin Bobby, wat zeg je nu?

Onze favoriete guilty pleasure is terug! The Hills beleeft vanaf deze week zijn revival op MTV, en Grazia sprak met bad boy Justin Bobby en nieuwkomer Mischa Barton.

Luxueuze levensstijl

Het was de serie die we tien jaar geleden allemaal bingewatchten, nog voordat de Kardashians naam maakten in de wereld van de realityshows. Dankzij The Hills wilden we massaal naar L.A, al was het maar om heel eventjes deel uit te maken van de glamorous lifestyle die voor Lauren Conrad, Heidi Pratt-Montag, Whitney Port en Audrina Patridge dagelijkse kost was.

Lees ook: OMG: Goed nieuws voor The Hills-fans

The Originals

En toen The Hills in 2010 stopte, zong de openingstune Unwritten nog maandenlang door ons hoofd. Nu, negen jaar en flink wat kinderen verder, is het grootste deel van de cast terug om te laten zien hoe het hen vergaat.

The Hills is de realiteitsversie van The O.C. en mensen hebben altijd al een fascinatie voor dit leven gehad. Het was de eerste grote realityshow op tv, en destijds zijn tijd ver vooruit", reageert Mischa op de vraag waarom het zo'n succes is. Justin Bobby is het daar helemaal mee eens. "Wij waren de originele Kardashians.” Ehm Justin, is dit een kleine sneer naar Kim Kardashian & Co.?

Tekst: Sigrid Stamkot Beeld: BSR

Laatste nieuws