Zo reageert The Hills-cast op afwezigheid Lauren Conrad

Awkward...

Lees ook

Onze favoriete guilty pleasure is terug! The Hills beleeft vanaf deze week zijn revival op MTV, en Grazia sprak met bad boy Justin Bobby en nieuwkomer Mischa Barton. Want waar het grootste gedeelte van de cast weer terugkeert, is er naast Kristin Cavallari nog een grote afwezige, namelijk: Lauren Conrad.

Pijnlijk

Heidi en Spencer Pratt, Audrina Patridge, Brody Jenner, Stephanie Pratt en Whitney Port keren allemaal terug. Grote afwezigen zijn Kristin, die tegenwoordig haar eigen realityserie op E! heeft, en Lauren, die haar lifestyle-imperium runt en eerder al aangaf niets te voelen voor een reünie.

Of haar voormalige collega's slash besties daar verdrietig om zijn? Justin Bobby in ieder geval niet. "Nee! Ik slaap er geen nacht minder om. We zijn goed af zonder haar." Pijnlijk much.

Lees ook: OMG: Goed nieuws voor The Hills-fans

Niet gemist

Het is overigens niet de eerste keer dat de womanizer een kleine sneer naar zowel Kristin als Lauren uitdeelt. Zo zei hij tegen Cosmopolitan UK: "Ik ken die twee niet. Ze worden door mij niet gemist." Bij Kristin deed hij er toen zelfs nog een schepje bovenop door te zeggen dat hij geen idee had dat ze op tv te zien is.

Gelukkig had hij voor ex-liefje Audrina wat lievere woorden over. "Ik heb Audrina positief zien veranderen sinds ze moeder is geworden. Het is prachtig om te zien hoe ze met het moederschap omgaat", aldus Justin Bobby.

Tekst: Sigrid Stamkot Beeld: The Hills

Laatste nieuws

Zie ook