Daten anno 2019 doe je zo

Je ideale match vinden doe je zo.

Lees ook

Daten à la 2019? Online, natuurlijk! Aangezien we urenlang op onze telefoon doorbrengen, is het niet zo gek dat we zo op zoek gaan naar onze liefde. Al blijft een blind date stiekem toch een romantisch idee. The Inner Circle heeft gelukkige de ideale combinatie.

Vleeskleuring

Urenlang swipen en vervolgens smijt je je telefoon gefrustreerd in de hoek van de kamer. Want, je ideale plaatje zit er ook dit keer wéér niet tussen. Terwijl je eigenlijk alleen een soort vleeskeuring hebt gedaan. Bij The Inner Circle willen ze dit vermijden door je zo snel mogelijk op date te sturen. Want laten we eerlijk zijn, zo leer je pas écht iemand kennen.

Bij The Inner Circle draait het namelijk allemaal om de perfecte match. Om die reden krijg je gelijk bij het openen van de app een aantal singles te zien die een goede match zouden kunnen zijn. Uiteraard zijn deze vrijgezellen uitvoerig gescreend, wat gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel geeft. Je zit immers niet te wachten op catfish taferelen.

Spots en Trips

Daarnaast zijn alle features erop gericht iemand in real life te ontmoeten. De feature Spots rangschikt restaurants, clubs en cafés op populariteit, zodat je gelijk ziet wie er ook naar jouw favoriete tent gaat. Naast Spots is er ook de feature Trips. Hier kun je zien wie dezelfde reis als jou gaat maken. Denk aan een leuke date met een aantrekkelijke Spanjaard in Barcelona of gewoon een leuke man in dezelfde hometown.

Last but not least, er worden ook single events georganiseerd. Denk niet aan ongemakkelijke speeddate rondes (we mean, awkward), maar aan over the top feesten op exclusieve locaties. Onder het genot van een drankje door middel van cocktailworkshops of juist lekker relax met livemuziek op de achtergrond.

Dus ben jij wel weer toe aan een flinke dosis liefde? Download nu dan gratis The Inner Circle en vind jouw ideale match!

Laatste nieuws

Zie ook