doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Thomas Cox vertelt: 'Sex op Temptation moest onveilig'

NO!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Thomas Cox vertelt: 'Sex op Temptation moest onveilig'

Thomas Cox geeft in zijn nieuwste vlog antwoord op de meest brandende vragen wat betreft Temptation. Zo ook op de vraag of de vlogger condooms mee had genomen naar het resort.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geen condooms

"Nee, het is niet zo dat ik hier met Yasmin samen mijn koffer aan het inpakken was en dat we dachten: ja, zullen we voor het geval dat gewoon maar een pakje condooms meenemen?”, antwoordt Thomas. Hij doet samen met zijn vriendin Yasmin mee aan Temptation Island VIPS.

Lees ook: Déze Temptation Island-kandidaat zat jarenlang in populaire boyband

De fout ingaan

"We hebben het er daar ook wel over gehad, maar daar hadden ze ze ook niet!” vervolgt hij. "Dus mocht er iemand de fout ingaan, dan moest dat wel onveilig!”. Oei... Dat klinkt niet zo best!

"Ik hoop dat de producenten er volgend jaar wel aan denken om ze in ieder geval mee te nemen, zodat het, als er iets misgaat bij iemand, ze er in ieder geval zijn.” Thomas vertelt trouwens wel dat elke kandidaat voorafgaand aan het seizoen een soa-test heeft gedaan.

RTL heeft laten zich absoluut niet te herkennen in het verhaal van Thomas. Zij laten weten dat er gewoon condooms aanwezig zijn in de villa's. Thomas heeft zijn YouTube-video inmiddels aangepast, waardoor we allemaal weer opgelucht adem kunnen halen.

Bron: Show, Youtube, Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');