Karlie Kloss onthult ware reden achter vertrek Victoria’s Secret

'Ik was bang'

Lees ook

Enkele jaren geleden besloot Karlie Kloss om definitief als Angel te stoppen bij Victoria's Secret. Het model onthult nu de waren reden achter haar vertrek.

Vertrek

In een nieuw interview met de Britse Vogue vertelt Karlie: "Het merk reflecteert niet wie ik ben en het is ook niet de boodschap die ik wil uitsturen naar jonge vrouwen over schoonheid."

"Ik denk dat dat een cruciaal keerpunt was voor mij als feminist: om mijn eigen keuzes te maken en zelf te bepalen welke boodschap ik wil overbrengen", vervolgt de 26-jarige. "Door te kiezen met welke bedrijven ik wel en niet samenwerk en welk beeld ik van mezelf neerzet en naar buiten breng."

Lees ook: Victoria's Secret heeft slecht nieuws

Respect

Waarom Karlie niet eerder stopte bij het lingeriemerk? "Als ik terugkijk naar het begin van mijn carrière, denk ik dat ik gewoon bang was om mijn baan of positie te verliezen als ik iets zou weigeren. Maar ik heb geen baan verloren. Integendeel; hoe meer ik laat zien waar ik voor sta, hoe meer respect ik krijg. En ik heb meer respect voor mezelf gekregen." Yes woman, yes!

Bron: Vogue, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook