Love Islands Aleksandra was geen fan van Denzel

Het koppel had niet verwacht er met de prijs vandoor te gaan.

Lees ook

Jááá! Aleksandra en Denzel hebben de finale gewonnen van Love Island.

Onverwachts

In een gesprek met het AD laten ze weten dat ze er vanuit gingen dat Martin en Sebastiana zouden winnen. "We hadden het echt niet verwacht. We gingen ervan uit dat Sebbie en Martin zouden winnen", vertelt Aleksandra.

Lees ook: Love Islands Rowéna doet een heftige onthulling

Veel veranderd

De blondine zag de winst dan ook niet aankomen. Helemaal omdat ze in het begin totaal geen fan was van Denzel. "Toen Denz binnenkwam, had ik een totaal ander beeld van hem. Ik had nooit gedacht dat ik op hem verliefd kon worden. Ik had überhaupt niet gedacht dat we vrienden konden zijn. Ik was niet echt fan van hem, maar dat is volledig omgeslagen", laat ze weten.

Inmiddels hebben die paar weken in de villa en heleboel veranderd en zijn de twee onwijs gek op elkaar. "Het is echt letterlijk uit niets gegroeid tot iets heel sterks."

Boven verwachting

"Alles is echt boven mijn verwachting gegaan", vertelt Denzel. "Op een gegeven moment leer je elkaar kennen. Ik begon Aleks leuker en leuker te vinden en werd verliefd. Toen wist ik wel dat ik het officieel wilde maken, maar van tevoren had ik het niet verwacht. Absoluut niet."

In totaal heeft het koppel 25.000 euro gewonnen. Ze hebben er nog niet echt over nagedacht wat ze ermee gaan doen, maar ze overwegen om samen op vakantie te gaan. "We hebben wel altijd gezegd dat we het leuk zouden vinden om met zijn tweeën op vakantie te gaan ergens naar een mooi plekje. Waar weten we nog niet. Maar dat is zeker iets wat we gaan doen", aldus Denzel.

Bron: Love & Reality Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook