Thomas Markle niet welkom bij doop baby Archie

Hij had er dolgraag bij willen zijn.
Thomas Markle niet welkom bij doop baby Archie

Het zal je vast niet ontgaan zijn: royal baby Archie is gedoopt! De doop van het twee maanden oude prinsje vond afgelopen zaterdag achter gesloten deuren plaats.

Geen contact

Prins Harry en Meghan Markle besloten te kiezen voor een kleinschalige gelegenheid, waar enkel wat familieleden en de peetouders aanwezig waren. Haar vader Thomas kreeg geen uitnodiging.

Meghan en haar vader hebben al sinds kort na de royal wedding geen contact meer. Toch laat Thomas laat zich maar al te graag uit tegenover de pers over het gemis van zijn dochter en de bijkomende frustratie. Zo liet hij aan Daily Mail weten dat hij graag de bij doop van zijn kleinzoon was geweest in de privékapel van Windsor Castle en erg teleurgesteld is dat hij er niet bij mocht zijn.

Lees ook: Je kunt nu werken voor Harry en Meghan

Erbij zijn

"Mij is gevraagd of ik graag naar Groot-Brittannië was afgereisd om de doop van mijn nieuwe kleinzoon bij te wonen. Ik was een misdienaar op twaalfjarige leeftijd, een lid van de kerk sinds mijn veertiende en Archie is mijn nieuwe kleinzoon, dus natuurlijk zou ik het leuk hebben gevonden om erbij aanwezig te zijn, zodat ik Archie en zijn ouders alle gezondheid en geluk zou kunnen toewensen", aldus Thomas.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Bron: Shownieuws Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3298cb3c40e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });