Moeder EOTBDD-tweeling vindt uiterlijk dochters maar niks

Monique is erg openhartig tegen Koen.
Moeder EOTBDD-tweeling vindt uiterlijk dochters maar niks

Esmee en Sharon Ipema kun je ongetwijfeld de meest spraakmakende tweeling noemen die je ooit op tv hebt gezien. Tijdens het programma Ex on the Beach: Double Dutch nemen ze dan ook geen blad voor de mond. Maar wat vindt moeder Monique er eigenlijk van dat haar dochters meedoen aan EOTBDD?

Niet altijd even leuk

Dat de twinnies mee doen aan het programma vindt hun moeder geen enkel probleem. "Dat is hun keus. Maar ik vind het niet altijd even leuk om te zien", vertelt ze openhartig aan Koen Kardashian in het YouTube-programma Meekijken met.

Je dochters op tv zien rollenbollen met de jongens uit het huis, is ook wel een tikkeltje ongemakkelijk om als moeder naar te kijken.

Lees ook: EOTBDD's Sharon openhartig over verdrietige gebeurtenis

Lelijk

Wanneer Koen begint over fillers en botox, steekt Monique haar mening niet onder stoelen of banken. "Helemaal niet nodig", zegt ze gelijk. "Ze zijn gewoon mooi van zichzelf en ik vind dat ze zichzelf eigenlijk alleen maar lelijker maken." Wel denkt ze dat het een soort fase is en het een beetje bij deze tijd hoort. Tsja..

Bron: MTV Beeld: YouTube, EOTBDD

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7141b934957', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });