Fans woedend op Temptations Channah

Fans snappen er niets van.
Fans woedend op Temptations Channah

Fans snappen er niets van. Temptations Channah, die vlak voor ze met haar vriend Quentin naar het eiland vertrok erachter kwam dat ze zwanger is, lijkt te drinken en roken tijdens haar verblijf in de villa van Temptation Island VIPS. Kijkers zijn dan ook woedend op de brunette. Aan Shownieuws geeft ze nu zelf uitleg.

Alcoholvrije cocktails

Channah ontkent dat ze ook maar één druppel alcohol gedronken heeft. "Nee joh, ik werd al misselijk als ik alcohol rook!", begint ze haar verhaal.

"Verleider Stuwey mixte vaak onze drankjes en op een gegeven moment betrok ik hem maar in het complot. Hij was de enige die wist van de zwangerschap. Stuwey wist niet wat hij hoorde en zei: 'Heftig, dat meen je niet! Ik hoop dat het goed gaat.' Uiteindelijk heeft hij voor mij altijd non-alcoholische cocktails gemaakt."

Lees ook: Temptations Quentin verklapt hoe hij en Channah het programma verlaten

Toch gerookt

Wel geeft Channah toe gerookt te hebben. "Ik ben een gezelligheidsroker. Als je dat ineens niet meer doet als je een drankje op hebt, valt dat op. Daarom moest ik dit zo doen." Wel zegt ze wel dat ze niet over haar longen gerookt heeft, maar of dat ze het hier nou mee goed praat...

Bron: Gloednieuw Beeld: Twitter, Temptation Island VIPS

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f329d280ba53', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });