Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.
Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Exclusief! Zo reageert Love Islands Chey op Stenn en Rowéna

Hoewel ze een droomkoppel leek te vormen met Stenn, werd na drie weken de handdoek alsnog in de ring gegooid. Een stemronde volgde al snel en Chey moest helaas vertrekken. Maar niet voordat ze Stenn nog één keer sprak...

2. Moeder EOTBDD-tweeling vindt uiterlijk dochters maar niks

Esmee en Sharon Ipema kun je ongetwijfeld de meest spraakmakende tweeling die je ooit op tv hebt gezien. Tijdens het programma Ex on the Beach: Double Dutch nemen ze dan ook geen blad voor mond. Maar wat vindt moeder Monique er eigenlijk van dat haar dochters mee doen aan EOTBDD?

3. Nikkie Tutorials is supertrots op transformatie

Beauty queen Nikkie de Jager is de laatste tijd hard aan het sporten en inmiddels al flink wat kilo's kwijtgeraakt. Op Instagram laat de blondine weten super trots te zijn op haar lichaam.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f714aa1b4b92', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });