Love Islands Matthy geeft update rondom Melany

De Brabantse hunk had het een en ander uit te leggen.
Love Islands Matthy geeft update rondom Melany

Als Love Island voor iemand een rollercoaster is geweest, dan is het wel voor de 'Brabantse gezelligheid' Matthy. De goedlachse hunk kwam zes keer in een nieuw koppel terecht, maar met Melany leek hij toch wel de beste klik te hebben. Totdat zij naar huis werd gestuurd.

Weggestemd

Matthy voelde zich terneergeslagen toen Melany door de kijker werd weggestemd en de villa moest verlaten. Na een halfuur twijfelen besloot de dj om toch in de villa te blijven en keerde Melany zonder liefde terug naar huis.

Zij liet een aantal dagen later op de bank bij Goedele Liekens weten op hem te wachten en verliefde gevoelens te hebben voor de 26-jarige. Matthy daarentegen leek met de komst van nieuwkomer Kelly alweer verder te zijn gegaan en dat zorgde voor een pijnlijk moment.

Lees ook: Exclusief! Zo reageert Love Islands Chey op Stenn en Rowéna

'I don't need a man'

Melany moest via de televisie aanzien hoe Matthy en Kelly steeds meer naar elkaar toe groeiden en zelfs als koppel de finale wisten te halen. Via een Instagrampost liet zij vanuit haar vakantieadres in Turkije weten klaar met haar voormalige liefje te zijn. "I don't need a man, I need more tequila and a tan", schreef ze bij een zonnig kiekje.

Matthy is inmiddels terug in het land en heeft contact op kunnen nemen met Melany. Zo laat hij via Instagram weten dat de lucht is geklaard tussen de twee.

Oprechtheid

"Mel en ik hebben elkaar gesproken. Ik had dingen anders aan moeten pakken, maar ben echt real met haar geweest. Heb getwijfeld aan haar oprechtheid en aan mezelf. Als je 24/7 met iemand gekoppeld bent, weken lang, ga je al snel gevoelens voor iemand krijgen. Ik vind haar nog steeds een leuk persoon, maar had twijfels of het in Nederland wel zou werken. Ze is een topper en gun haar het beste."

Melany lijkt er inmiddels ook vrede mee te hebben. Ze deelde de foto met uitleg van Matthy en daarmee lijkt de romance tussen de twee te zijn afgesloten.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f92923d06ba7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });