Waarom er in de Nederlandse Love Island geen Casa Amor aanwezig was

Maar dit zou weleens kunnen gaan veranderen.

Lees ook

Heb je sinds gisteravond ook last van afkickverschijnselen, omdat er na zes weken Love Island geen nieuwe aflevering was? No worries, je bent niet de enige. Gelukkig komt er na de zomervakantie weer een nieuw seizoen op Videoland. Enne, daar zou dít weleens kunnen gaan veranderen.

Verschil met UK

Hoewel er bij het eerste seizoen veel gelijkenissen waren tussen de UK-variant en die van Nederland slash België, ontbrak er tijdens het eerste seizoen één ding wat in Engeland wel terugkomt, namelijk: Casa Amor.

Lees ook: Exclusief! Zo reageert Love Islands Chey op Stenn en Rowéna

Eigen twist

Hierbij worden de mannen voor een paar dagen 'gedumpt', waar ze ook gelijk vergezeld worden door nieuwe vrouwen. De vrouwen verblijven daarentegen gewoon in de villa, maar ook zij krijgen uiteraard 'onverwachts' bezoek van een groep vrijgezelle mannen. Hiermee wordt gekeken of dat de gevormde koppels echt zo sterk zijn, of dat ze toch zwichten voor een newbee.

Bij de Nederlandse editie werd deze 'extra' achterwege gelaten, en dat vonden sommige fans toch een beetje jammer. Love Island heeft inmiddels laten weten waarom Casa Amor niet voorkwam in het eerste seizoen van Love Island. “Dat is in overleg met de producent gedaan. We wilden onze eigen twist aan Love Island geven."

Wel zou dit komend seizoen, aangezien veel fans dit hebben aangegeven, alsnog worden toegepast. Sooo, fingers crossed!

Bron: Love & Reality Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook