Love Islands Aleksandra reageert op relletje met Chey

Aleksandra is klaar met Chey.

Lees ook

Het is misschien wel de meest besproken gebeurtenis van Love Island: het bommetje dat Chey dropte nadat het publiek haar naar huis stuurde. Zij verkondigde in de kleedkamer dat Denzel niet Aleksandra maar haar zou kiezen tijdens de recoupling. En dat sloeg in als een… bom!

Recouplen

Aleksandra bleef in tranen achter en de twijfels rondom Denzel namen gigantisch toe. Uiteindelijk kwam het allemaal goed en wist het koppel zelfs het programma te winnen. Bij Lockdown met Goedele blikken de twee nog één keer terug op het heftige moment.

Want hoewel Aleksandra haar Denzel nu eindelijk vertrouwt, snapt ze stiekem wel waar het hele gedoe vandaan komt. "Ik kan mij wel voorstellen dat het voor Chey effectief zo overkwam. Hij heeft nooit gezegd dat hij niet met haar zou recouplen. Maar ik geloof hem wel dat hij niet zei dat hij het wél zou doen, en ook dat hij het niet gedaan zou hebben."

Lees ook: Waarom er in de Nederlandse Love Island geen Casa Amor aanwezig was

Geen bff's

Maar ondanks dat ze ergens nog wel begrip voor de situatie heeft, vindt ze Chey's aanpak om de bom op die manier te droppen not fair. "Ze heeft het niet mooi gespeeld. Ze wilde dat Denzel mij liet vallen. Ze wilde met hem herkoppelen en wist dat ik dan naar huis zou gaan. We gaan dus geen beste vriendinnen worden."

Ook Chey heeft inmiddels gereageerd op alle commotie rondom haar exit. "Ik heb naar mijn idee gedaan wat ik moest doen. Ik ging er vanuit dat zij beelden te zien zou krijgen dat Denzel met mij dingen had besproken. Dan zou ze thuis zitten en denken: 'Chey, waarom heb je me dat niet verteld? Waarom moet ik daar nu achter komen via de televisie?' Daarom dacht ik: 'Ik ga het nu zeggen of ik kom straks hypocriet over, omdat ik mijn mond gehouden heb.'"

Volgens het model zou ze het echt voor Aleksandra hebben gedaan. "Omdat ik haar ware liefde gun." En die zogeheten 'ware liefde' lijkt Aleksandra uiteindelijk alsnog in Denzel te hebben gevonden. Eind goed, al goed!

Bron: Cosmpolitan NL, Lockdown met Goedele Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook