'EOTBDD's Lisa en Naomi halen uit naar Barbie'

Ai...
'EOTBDD's Lisa en Naomi halen uit naar Barbie'

De vriendin van Micheal van der Plas, Naomi Collinda, en Ex On The Beach: Double Dutch-ster Lisa hebben grote plannen op tafel liggen. Ze slaan de handen ineen en gaan samen muziek maken.

Ex

In een filmpje laten de twee meiden weten wat ze van plan zijn en het is duidelijk dat ze er heel veel zin in hebben. Volgens Shownieuws zal het nummer Ik ben beter dan je ex gaan heten en toevallig gaat zowel Naomi als Lisa met een ex van Samantha 'Barbie' de Jong, beter bekend als Barbie. Ai...

Lees ook: Hebben Michael en Naomi héél groot nieuws?

Ruzie?

Naomi is nu samen met Micheal, die eerst getrouwd was met Samantha en twee kinderen met haar heeft. Lisa is happy together met Jeffrey Lake. Hij was eerder ook samen met de realityster en leek daarna nog lang bevriend haar.

Hopelijk is alles koek en ei tussen de drie meiden en zal er geen fight los barsten. Wanneer het nummer uitkomt, is nog niet bekend.

Bron: Shownieuws Beeld: EOTBDD, Shownieuws

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f376e5c6a88d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });