Trend alert! Wordt dit dé nieuwe it-bag?

Volgens Balenciaga wel.
Trend alert! Wordt dit dé nieuwe it-bag?

Er is een nieuwe tas in aantocht! Maak kennis met de nieuwste Balenciaga tas waar de modewereld voor in de rij zal staan.

It-bag

Vanaf 12 juli wordt de Balenciaga Phone Holder Bag gelanceerd en zal exclusief verkrijgbaar zijn op de websites van Farfetch en Balenciaga. Het model van de it-bag doet je meteen denken aan het papieren tasje dat je mee krijgt in de winkel en dat is ook precies de bedoeling.

Lees ook: Balenciaga brengt de ooit meest gehate broek terug

Nieuwe aanwinst

Het nieuwe ontwerp is een toevoeging aan de Balenciaga-boodschappentaslijn en zal voor het eerst te zien zijn in de catwalkshow 2019 Winter. Je kunt het pareltje dus al scoren voor het de catwalk betreden heeft! De tassen zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en grijs, gestempeld met het Balenciaga-logo.

Prijskaartje

Hoewel je deze tasjes in de winkels gratis mee krijgt, hangt er aan de Balenciaga it-bag wél een behoorlijk prijskaartje. Ze kosten 690 euro per stuk, maar voor de echte modeliefhebbers zal dat geen probleem zijn. Het merk verwacht dat ze als warme broodjes over de toonbank zullen vliegen, dus wees er snel bij!

Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ece141bf34', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });