Zien: eerste beelden make-uplijn Lady Gaga

Dat belooft wat!

Lees ook

It's hereee! Al een poosje gingen er geruchten rond over Lady Gaga die een make-uplijn zou gaan lanceren, en nu heeft de zangeres het nieuws bevestigd met een voorproefje.

Geruchten

Vorig jaar vroeg Lady Gaga's bedrijf Ate My Heart een nieuwe handelsnaam aan, namelijk: 'Haus Beauty'. Dat kon natuurlijk maar één ding betekenen, de zangeres zou haar eigen beautylijn uitbrengen. Sindsdien wachten fans op het grote nieuws en gisteren was het zover.

Lees ook: Lady Gaga verbrak verloving met ex-liefje om déze reden

Diversiteit

Op Instagram plaats de queen of make up een promotievideo van haar make-up label HAUS LABORATORIES. Zij en een aantal andere modellen schitteren in de video waarin diversiteit centraal staat.

"Geen boodschap van zelfacceptatie? Geen deal", zei Gaga daarover tegen Business of Fashion. "Ik heb een groot platform over de hele wereld. God gaf me een stem voor een reden, ik weet niet waarom en stel mezelf constant die vraag, maar ik ga geen beautymerk uitbrengen dat mensen onzeker en bang maakt. Dit draait om bevrijding."

Pre-order

Business of Fashion laat weten dat de lijn gelanceerd zal worden in september, maar vanaf 15 juli start de pre-order. De producten zijn multi-inzetbaar voor op de wangen, ogen en lippen in zes verschillende kleuren. Can't wait!

Bron: NINA Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook