doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: korreltje zout

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: korreltje zout

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Samenwerking

"Voor mij gaat ook tijdens de vakantie het sporten gewoon door. Samen met mijn PA Liv sta ik elke dag een uur in de gym, maar dan kan ik wel extra genieten van mijn glas champagne aan het einde van de dag. Helemaal nu ik een social-media-samenwerking heb met Moët & Chandon. Ik heb altijd gezegd: we doen geen alcohol, geen sigaretten. Maar iedereen weet dat ik van champagne hou, ik ben echt een Moët-girl. Ze hadden me al vaker voor events en feestjes gesponsord, en toen kwam de vraag: ‘Wil je met ons in zee?’ Ze vinden dat ik voor het merk sta: succesvol, glamorous, sophisticated, elegant – een hele eer. "

Lees ook: Sylvie Meis kan tranen niet bedwingen

IJzeren discipline

"Ik ben niet alleen gek op champagne, maar ben ook een zoetekauw en dol op desserts. Alessia maakt de lekkerste brownies en gebakjes. De ene keer heb ik er zin in, de andere keer kan ik het met gemak skippen. Klinkt raar, maar dat is echt een keuze. Soms laat die ijzeren discipline me ook in de steek. Vorige week was ik in Amsterdam voor een businessmeeting. Op Schiphol zag ik dat jullie in Nederland M&M’s Salted Caramel hebben. Ik nam me voor om een handje, hooguit twee handjes, te nemen en de zak daarna weg te gooien, maar hij is helemaal op gegaan. I sometimes don’t f*cking care, maar ik ben blij dat ze niet in Duitsland te krijgen zijn."

Je leest de hele column in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');