Nog nooit liep EOTBDD zo uit de hand

Heftig...

Na vier seizoenen Ex On The Beach: Double Dutch zou je denken dat we wel wat gewend waren, maar het All Stars-seizoen het spraakmakende programma overtreft werkelijk alles. Zo ook gisteravond.

Wraak

De aflevering liep volledig uit de hand toen Elodie in een dronken bui besloot wraak te nemen op Jamecia, die een paar afleveringen terug weer als wraak met Harrie een avontuurtje onder de douche beleefde.

Lees ook: Barbie zet EOTBDD's Lisa en Naomi op hun plek

Twitter gaat los

Elodie besloot in de koffer van Jamecia te plassen. Althans, dat dacht ze. Het bleek namelijk niet de koffer van Jamecia maar die van Lisa te zijn. Elodie's actie in een zichtbare dronken bui was voor velen te druppel, maar ook voor de mannelijke kandidaten was de maat vol. Zo besloot Harrie de nacht zonder Elodie door te brengen en gooide Elias de koffer van Elodie van het balkon in het zwembad. Ai!

Hoewel Elodie 's ochtends haar excuses aanbood, was het voor vooral Jamecia al te laat. Ook op social media is Elodie over de scheef gegaan en spreken de meesten over kinderachtig gedrag van de brunette. Bekijk hieronder een aantal reacties op Twitter.

Beeld: Twitter, EOTBDD

Laatste nieuws