doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Mensen met deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

En dat ligt dan niet aan de maandelijkse periode.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mensen met deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Vraag je je soms weleens af waarom je ineens zo chagrijnig bent, terwijl je niet eens last hebt van je maandelijkse kwaaltje? Dit kan dus te maken hebben met je sterrenbeeld. Wait, what?!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Last van een bui

Er zouden drie sterrenbeelden zijn met de kenmerken die ervoor zorgen dat je vaker last hebt van zo'n bui. Als je een van deze sterrenbeelden bent, is de kans dus groter dat je chagrijnig bent. Het gaan om Tweelingen, Waterman en Maagd.

Lees ook: Bewezen: dit sterrenbeeld heeft de meeste sex

Tweelingen

Tweelingen zouden overal over twijfelen en sneller commentaar hebben op dingen. Doordat dit sterrenbeeld kritisch is op zichzelf en anderen, en daarbij ook nog eens geen keuzes kan maken, worden ze chagrijnig.

Waterman

Als Waterman ben je vooral heel erg kritisch op jezelf. Het is nooit goed genoeg omdat je de lat eigenlijk altijd hoog legt. Lukt het je dus niet dat ene doel te bereiken? Tja, dan kan het zo zijn dat jij zo'n chagrijnige bui hebt.

Maagd

Een Maagd is extreem perfectionistisch. Als Maagd zie je daardoor vaak alleen maar de negatieve dingen. Alles moet goed zijn en als dit niet zo is, raak je nogal geïrriteerd. Let it go, girl. Let it go!

Bron: Libelle, Beeld: Dynasty

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');