Dit zou de nieuwe vriendin van Temptations Fabrizio zijn

Is het dan toch echt over en uit tussen hem en Pommeline?
Dit zou de nieuwe vriendin van Temptations Fabrizio zijn

Fabrizio en Pommeline houden de gemoederen sinds hun deelname aan Temptation Island VIPS flink bezig. Want zijn ze nou nog bij elkaar of is de verloving echt verbroken? Verschillende media beweren dat de twee echt uit elkaar zijn. Helemaal nu naar buiten is gekomen dat Fabrizio een nieuwe vriendin zou hebben...

Miss België-finaliste

Niet verleidster Julia zou het hart van Fabrizio hebben veroverd, maar Miss België 2017-finaliste Maithé Rivera Armayones. De bloedmooie dame zou tegelijkertijd als een blok gevallen zijn voor de getatoeëerde spierbundel.

Lees ook: Zien: zo reageert Temptations Yasmin tijdens eerste kampvuur

Showbizzkoppel

Mochten alle geruchten rondom Fabrizio en Maithé waar zijn, zouden ze weleens het nieuwe showbizzkoppel van België kunnen worden. Iets wat voor Maithé niet onbekend is. Zij had naar verluidt een tijdje een relatie met Thibaut Courtois, de Belgische keeper van de Spaanse topclub Real Madrid.

In combinatie met haar Miss België-deelname is zij dus wel gewend aan de spotlights en zal alle aandacht rondom haar en Fabrizio haar zeker niet vreemd zijn.

Bron: Love & Reality Beeld: Facebook, Temptation Island VIPS

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9296d35c88b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });