Famke Louise houdt de gemoederen bezig met déze foto

De hate comments vliegen je om de oren.
Famke Louise houdt de gemoederen bezig met déze foto

Famke Louise krijgt het vaak zwaar te verduren. Bijna elke post die zij plaatst, wordt voorzien van hate comments. Zo ook deze keer..

Photoshop

Op de geplaatste foto zou haar achterwerk namelijk wel heel erg recht gemaakt zijn. Haar volgers laten fel van zich horen en beschuldigen Famke ervan flink wat Photoshop te hebben gebruikt.

Op de foto poseert de zangeres op het dak van een auto. Toch hebben haar volgers maar oog voor een ding, namelijk: haar linkerbil. Eén van de reacties luidt: ''Je mag wel beginnen met het vinden van een goede Photoshopper, want je bil is vierkant geworden."

Lees ook: Famke Louise heeft eerste filmrol te pakken.

Positieve bijval

Gelukkig staan er ook veel positieve reacties onder het plaatje. Velen vinden het een mooie foto en vinden de negatieve reacties erg zielig. "Mooie meid ben je, wees trots", valt er onder andere te lezen. Enne, zo is het maar net!

Dit bericht bekijken op Instagram

👙

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Bron: RTL Boulevard Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7179c821bb8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });