doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Exclusief! Temptations Rodanya geeft duidelijkheid rondom vader baby

De realityster geeft een vette hint, die maar in één richting kan wijzen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Exclusief! Temptations Rodanya geeft duidelijkheid rondom vader baby

Het nieuws sloeg in als een bom: Temptations Rodanya is zwanger. Maar wie is de vader? In Grazia geeft ze een vette hint, die maar in één richting kan wijzen...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geheim

Rodanya (20), die haar relatie met Morgan dit jaar op de proef stelde in Temptation Island, is zwanger. Ze maakte het nieuws op Instagram bekend met een foto waarop ze roze en blauwe confetti de lucht in strooit. “Ik heb het zo lang mogelijk geheim proberen te houden, maar het begon steeds meer rond te zingen", vertelt ze aan Grazia.

De vraag der vragen is toch wel: wie is de papa van het kindje? "Aan de ene kant wil ik dat wel vertellen, maar ik wil de rust nog even bewaken. Hem de tijd geven om het zelf naar buiten te brengen. Ik wil niet de boze baby mama zijn die allemaal nare dingen op tafel gooit."

Danicio

Wel laat ze weten momenteel geen contact te hebben met de vader van haar kindje. "Ik heb ook niet met hem gecommuniceerd dat ik de zwangerschap gisteren op social media wereldkundig zou maken. Dat heeft hij ook online voorbij zien komen. De bal ligt nu bij hem. Gaat hij reageren? Wil hij zelf wat posten? Het is een lastige situatie, ik ben benieuwd. Vooralsnog blijft het stil, ook vanuit zijn familie."

Hoewel Rodanya nog niet wil bevestigen wie het is, wil ze er nog wel het een en ander over kwijt. "Danicio is het zeker niet. Er wordt gesuggereerd dat het van een one night stand zou zijn, maar dat klopt niet. Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat, maar de vader is wel een persoon waar ik super veel van hield... en hou."

...of dan toch Morgan

Na deze uitspraak hoef je niet in een glazen bol te kijken om een idee te krijgen wie het dan wél is. "Morgan zou een optie kunnen zijn, ja. De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar hij wil er verder niet bij betrokken worden. Op een gegeven moment waren de ruzies en discussies oneindig. Daar heb ik afstand genomen."

Ondanks al het gedoe is Rodanya heel blij met haar zwangerschap. "Mijn zoon of dochter zal alle liefde van wereld krijgen, dat is zeker. Ik ben er klaar voor om moeder te worden."

Benieuwd naar het uitgebreide interview met Rodanya? Je leest het in de nieuwe Grazia die vanaf 31 juli in de winkels ligt! Ook is ze sindskort begonnen met haar eigen YouTube-kanaal, waar ze alle avonturen rondom haar baby zal delen.

Tekst: Anette de Vries Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');