'Lady Gaga en Bradley Cooper nu een stel'

Zou het?
'Lady Gaga en Bradley Cooper nu een stel'

Al maanden vraagt iedereen het zich af: zijn Lady Gaga en Bradley Cooper méér dan alleen collega's en goede vrienden?

Chemie

Iedereen die A Star is Born heeft gezien, moet toegeven dat Lady Gaga en Bradley een sterke chemie hebben. De vonken spatten van het doek af. Niet alleen in de film, ook off-screen lijken de twee close. Tijdens premières en awards zijn ze regelmatig intiem op de kiek gezet. Fans beweren zelfs een sparkle in hun ogen te zien wanneer ze naar elkaar kijken.

Lees ook: Irina Shayk is helemaal klaar met ex Bradley Cooper

Samenwonen

De laatste roddel gaat nu dat de twee zelfs samenwonen, zo schrijft tabloid Touch. Volgens een insider heeft Lady Gaga al haar spullen laten invliegen naar Bradley's huis in New York. Ook opvallend: niet lang na de release van A Star is Born verbrak Gaga haar verloving met Christian Carino. Nu de relatie tussen Bradley en Irina Shayk ook gestrand is, draait de geruchtenmolen volle toeren. Zijn ze een stel? Only time will tell, fans lijken het in elk geval zeker te weten.

Bron: Glamour, Touch, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f377c6c1163a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });