doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo houdt Victoria Koblenko haar gezicht strak

Er komt geen botox aan te pas.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zo houdt Victoria Koblenko haar gezicht strak

Fysio tape alleen voor je lichaam? Nee joh, niet als het aan Victoria Koblenko ligt. Volgens haar is de tape hét geheim om je huid jong en strak te houden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geen botox, wel fysio tape

Houd jij wel van een jong, strak koppie, maar ben je geen fan van botox? Victoria helpt je een handje. De actrice is namelijk lyrish over fysio tape, wat volgens haar een absolute beauty musthave is.

Lees ook: Victoria Koblenko verklapt geheim voor ijzersterke relatie

Natuurlijke verjonging

"Voor de nieuwsgierigen ga ik binnenkort een video opnemen waarom fysio tape een goedkope en een hele effectieve manier is om je gezicht in shape te houden. Geleerd van mijn Russische schoonheidsspecialiste in Moskou, die een ster is op Instagram, omdat ze gelooft in natuurlijke verjonging door uitsluitend massages en tape", schrijft ze op social media.

Ditch die dure potten crèmes, maskers of bezoekjes aan de plastisch chirurg. Fysio tape is hetgeen wat je voortaan in je beautylade moet hebben liggen.

Woke up like this. Ik wilde jullie vertellen over mijn nieuwe beauty obsessie, maar jullie gaan me vast niet geloven dat dit helpt. Dus ik laat jullie eerst razen. Kom maar op met die captions. Voor de nieuwsgierigen ga ik binnenkort een video opnemen waarom fysio tape een goedkope en een hele effectieve manier is om je gezicht in shape te houden. Geleerd van mijn Russische schoonheidsspecialiste in Moskou die een ster is op insta omdat ze gelooft in natuurlijke verjonging door uitsluitend massages en tape. Не верила, а работает! Спасибо за супер советы и, что ты во все времена суток моя скорая помощь по моему лицу 😘 @elenaaronina_kosmetolog

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');