doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Oh-oh, gaan Channah en Quentin volgende week al naar huis?

Alles wijst erop.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Oh-oh, gaan Channah en Quentin volgende week al naar huis?

Na de spraakmakende aflevering van gisteren te hebben gekeken, kunnen we wel stellen dat Temptation Island VIPS aardig op dreef is. De mannen kunnen de verleiding maar nauwelijks weerstaan en ook de vrouwen krijgen het steeds moeilijker. Waaronder Channah...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Mitch

In de aflevering van gisteren was te zien hoe Channah langzaamaan voor de verleidelijke Mitch valt. Niet alleen was de vonk duidelijk aanwezig tijdens hun date, ook ging het er in de villa heet aan toe.

Lees ook: Aan dit tv-programma deed Temptations Julia ooit mee

Exit?

Toch zal er aan het flirterige gedrag van Channah en Mitch binnenkort een einde komen, aangezien het al bekend is dat Channah en Quentin eerder van het eiland vertrekken. En dat moment zou zomaar eens volgende week kunnen zijn.

In de sneak peek van volgende week is te zien hoe Quentin volledig doordraait tijdens en na het kampvuur, maar misschien nog wel opvallender: er wordt geen beeld van het kampvuur van de vrouwen getoond. Ook zijn alle momenten van Channah en Quentin uit de trailer al geweest, waardoor de kans groot is dat ze er volgende week vandoor gaan. Wat denk jij?

Beeld: YouTube, Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');