Kylie Jenner verbreekt officieel de vriendschap met Jordyn Woods

Ouch!

Lees ook

Het is alweer vijf maanden geleden dat de showbizzwereld op zijn kop stond door het Tristan Thompson/Jordyn Woods-schandaal. Hoe staat het er nu voor met de vriendschap van Kylie Jenner en Jordyn Woods?

Best friends

Kylie en Jordyn leken bffs voor het leven te zijn. Werkelijkwaar alles deden de twee samen. Jordyn woonde zelfs een tijdje bij Kylie thuis om samen voor dochtertje Stormi te zorgen. De vriendschap werd flink op de proef gesteld nadat Jordyn had gezoend met Tristan, Khloé Kardashian's vriend.

It's done

Anyway, Kylie heeft officieel de vriendschap verbroken. Ze heeft Jordyn, vijf maanden na het schandaal, ontvolgd op Instagram. And that's quite a big deal als je beseft dat Kylie maar 124 accounts volgt én zij weet dat de hele wereld deze 'vriendschapsstatus' in de gaten houdt. Je ontvolgt een vriendin niet zomaar, zeker niet als je deze persoon nog maanden na de happening blijft volgen. Het lijkt erop dat Kylie nu echt klaar is met Jordyn. Het zal vast ook niet lang duren voordat Jordyn de unfollow-button bij Kylie op zoekt.

Bron: EOnline, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook