Michael van der Plas reageert op zwangerschap Barbie

Ook hij wist van niks.

Lees ook

Niet alleen voor haar familie kwam Barbie's zwangerschap als een verrassing, ook haar ex-man en vader van haar twee oudste kinderen, Michael van der Plas, zag het babynieuws totaal niet aankomen.

Social media

De realityster kreeg het nieuws niet via zijn ex te horen, maar vernam het nieuws, net als haar moeder Cora, via social media. "Dat heb ik een paar keer opnieuw gelezen, omdat ik het eerst niet kon geloven. Samantha hoeft mij officieel niet op de hoogte te brengen, want het is mijn ex. Maar het is misschien wel zo netjes. We hebben toch twee kinderen samen…”

Lees ook: Wait, what? Babybuik Samantha de Jong 'verdwenen'

Timing

Michael heeft op dit moment de voogdij over hun twee kinderen Angelina en Milano, die er volgend jaar dus een broertje of zusje bij zullen krijgen. Maar of het ook de juiste timing is? Michael betwijfelt het.

"Ik kan best begrijpen dat ze een gezin wil stichten, maar ik heb mijn twijfels of dit nu de geschikte tijd is. Het is belangrijker dat ze eerst zorgt dat ze haar leven weer op de rit krijgt. Dat ze weer de goede moeder voor haar eigen kinderen kan zijn, die ze voor de problemen en haar zelfmoordpogingen altijd is geweest. Aan de andere kant vind ik het wel een juiste keuze dat ze het kindje wil houden. Ik ben namelijk tegen abortus.”

En dat is niet het enige. Ook vindt hij dat ze nog maar te kort samen is met Maron, de vader van haar derde kindje. "Als zij denkt dat dit het geschikte moment is om een gezin te gaan vormen met een jongen die ze nog maar net kent, dan zet ik daar mijn vraagtekens bij. Het is haar leven, dus ze moet het zelf weten, maar ik zou het nooit gedaan hebben."

Bron: Show Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook