Meer duidelijkheid rondom relatie Lady Gaga en Bradley Cooper

Plot twist!

Bradley Cooper blijkt toch geen setje met Lady Gaga te vormen. De zangeres is namelijk zoenend gespot met haar geluidsspecialist Dan Horton.

Foto's

Op foto's van People is te zien dat de twee het naar hun zin hebben tijdens een brunchafspraak. Op een van de kiekjes is te zien hoe Lady Gaga over Dan heen hangt en hem zoent.

"Ironisch genoeg zat ze aan een tafel vlak bij een voetpad, dus ze had er duidelijk geen moeite mee om gezien te worden. Ze had het zichtbaar naar haar zin met hem", reageert het restaurant.

Lees ook: Brittany Sackett: 'Mijn vriend ging vreemd met Lady Gaga'

Tegenspeler

De 37-jarige Dan is sinds november vorig jaar de vaste geluidsspecialist van de zangeres. Hij houdt zich onder meer bezig met in-ears (oordopjes met daarin speakers) en werkte eerder samen met Camila Cabello, Bruno Mars en Justin Timberlake.

Hij was van 2013 tot en met 2016 getrouwd met actrice Autumn Guzzardi. Lady Gaga zette afgelopen februari na twee jaar een punt achter haar relatie met Christian. De zangeres zei dat de relatie "gewoon niet meer werkte".

Al snel werd ze gelinkt aan A Star Is Born-tegenspeler Bradley Cooper, die toen nog in een relatie met Irina Shayk zat. Toen die relatie onlangs strandde, was het volgens fans overduidelijk: Lady Gaga en Bradley waren een setje. Toch blijkt uiteindelijk niets minder waar…

Bron: People Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws