Shanina Shaik onthult reden van stoppen Victoria’s Secret-show

Aha...

Slecht nieuws voor fans van Victoria's Secret. Er komt dit jaar geen show, zo liet model Shanina Shaik weten aan de Australische krant The Daily Telegraph. Het is voor het eerst in 24 jaar dat het Amerikaanse lingeriemerk geen catwalkshow geeft, die jarenlang wereldwijd op televisie werd uitgezonden.

Wennen

"Helaas gaat het dit jaar niet door, wat voor mij best wel wennen is omdat ik normaal gesproken nu hard aan het trainen zou zijn voor de show. Maar ik weet zeker dat er in de toekomst wel weer iets gaat gebeuren", aldus Shaik.

Zie ook: Victoria's Secret modellen zonder Photoshop

Misbruik

Het model voegde eraan toe dat het merk hard werkt aan hun uitstraling, iets wat het afgelopen jaar zeker niet altijd het geval was. Victoria's Secret kwam onder meer negatief in het nieuws nadat bleek dat eigenaar Leslie Wexner zijn goede vriend Jeffrey Epstein toegang verleende tot jonge meisjes die werkten of wilden werken voor het lingeriemerk. Epstein zit momenteel vast in afwachting van de rechtszaak tegen hem wegens het misbruiken van minderjarige meisjes.

Lees ook: Karlie Kloss onthult ware reden achter vertrek Victoria's Secret

Onrealistisch

De eens zo gevierde reputatie van Victoria's Secret werd de laatste jaren al minder. Volgens kijkers zou het sprookje dat het lingeriemerk voorschotelde 'niet meer van deze tijd zijn'. De modellen zouden met hun dunne lichamen een onrealistisch beeld schetsen en daarmee jonge meisjes een verkeerd voorbeeld geven.

Bron: BuzzE, Beeld: BSR

Laatste nieuws