Fabiola onthult relatie met bekende dj

Grazia sprak de koningin van de virals.

Lees ook

You either love her or hate her, één ding is in ieder geval zeker: iedereen weet tegenwoordig wie Fabiola is. Grazia vroeg de koningin van de virals het hemd van het lijf in een uitgebreid interview.

Spotlights

Fabiola neemt niet bepaald een blad voor de mond en is over werkelijk alles openhartig. Niet alleen over haar nieuwe leven in de spotlights, maar ook over haar heftige privéleven en uiteraard hoe het nu met haar gaat in de liefde.

Lees ook: Fabiola onder vuur door 'overduidelijk gephotoshopte' foto

Bekende dj

Want vooral over dat laatste heeft ze nog wel het één en ander te melden. Zo was ze naar haar deelname aan Temptation Island VIPS dolgelukkig met verovering Niels, maar bleek hij toch zijn ex-vriendin Rosanna niet uit zijn hoofd te kunnen zetten.

"Ik ben zelf destijds voor Niels gegaan, omdat het echt een aardige jongen was. Hij nam het ook altijd voor me op als de meiden over me aan het stoken waren. Ons contact is verwaterd, maar ik ben blij voor hem dat het weer goed is gekomen met Rosanna en dat ze verloofd zijn. Het is een tof stel."

Toch vond ze ook zelf snel de liefde, al is ze op dit moment gewoon single. "Ik heb geen tijd om te daten, ik richt me liever op bekende mannen in Amerika. Ik had pas beet met een bekende DJ, die in de States woont en wereldwijd huizen bezit. Hij bleek alleen al een vrouw te hebben, dat was pech. Maar alles kan stuk. Dat is één ding wat Temptation me heeft geleerd", aldus de blondine.

Tekst: Anette de Vries Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook