Waarom je de 'milky tea' look voor je haren wil

We like!
Waarom je de 'milky tea' look voor je haren wil

We horen je denken: gaan we weer! Hebben we recent nog Vanilla Chai, Toasted Coconut én Mushroom Blonde voorbij zien komen, is er wéér een haarkleur viral gegaan. Dit keer is de kleur afgeleid van de Milky Tea.

Milky tea

De nieuwe trend is ontstaan nadat de hashtag #milkteahair booming op Instagram werd. Enne, wellicht had je het al geraden, maar het ziet er dus echt uit als thee dat gemengd is met melk.

Lees ook: Zo bescherm je je haar tegen de zon

Kapper

Of je nou voor de toasted coconut, vanilla chia, mushroom blonde of milky tea gaat. Wees in ieder geval duidelijk tegen je kapper, zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan. "Wanneer je aan je kapper om een van deze kleuren vraagt, benadruk dan goed dat je opzoek bent naar een kleur die mêleert. Dus bij de wortel een warmere kleur, die overgaat naar aan assige kleur in de punten", aldus kapper Olivia Smalley.

Benieuwd naar de kleur? Scroll omlaag!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Giorgio Nardi (@giorgionardi_hairsalon) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door KAZAM!♡ (@happygirl_no.1) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ravissant (@ravissant_hairstudio) op

Bron: Marie Claire Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300c2029be0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });