doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Waarom we Quentin in Temptation Island VIPS stiekem aandoenlijk vinden

Aaahh...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Waarom we Quentin in Temptation Island VIPS stiekem aandoenlijk vinden

Waar de vrouwen gisteren nietsvermoedend aan het feesten waren, kregen de mannen opnieuw een kampvuur voorgeschoteld bij Temptation Island VIPS. En dat liep behoorlijk uit de hand...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Foute boel

Hoewel het er de eerste paar afleveringen sterk op leek dat de mannen als eerste de fout in zouden gaan, is het nu ook bij de vrouwen foute boel en hebben ook zij het steeds moeilijker om de verleiding te weerstaan. En dan met name Channah.

Lees ook: Temptations Mitch had pijlen eigenlijk op déze dame gericht

Spierbundel

Zij lijkt zich tijdens de laatste afleveringen volledig over te geven aan de handsome Mitch. En dat kreeg vriendlief Quentin uiteraard bij het kampvuur te zien. De spierbundel was not amused met de beelden, waarop te zien was hoe Channah in zijn ogen verliefd op Mitch aan het worden is.

En hoewel Quentin zich tijdens het kampvuur nog enigszins groot wist te houden, brak de womanizer eenmaal terug in de villa volledig en moest hij zichzelf echt even moed toespreken. En dat ging als volgt: "Ik ben toch geen pussy, kerel. Verdomme Quent, je f*cked jezelf op. Kijk hier. Iedereen wil jou, boy. Wat een gezeik man."

Liever ook de beelden erbij? Het is vanaf minuut 40:55 in de aflevering van gisteren te zien.

Beeld: Temptation Island VIPS

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');