doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Daniëlle: 'Het was eten of doodgaan'

Heftig...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Daniëlle: 'Het was eten of doodgaan'

Temptations Daniëlle lijkt in Temptation Island VIPS heel erg zeker van zichzelf, maar in real life was dit een paar jaar geleden nog een heel ander verhaal. De verleidster leed namelijk aan een eetstoornis.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gepest

Nadat ze jarenlang gepest werd om haar gewicht, kreeg ze op een gegeven moment de ziekte anorexia. "Ik was heel erg ziek. Ik woog op een gegeven moment zelfs 35 kilo en toen ben ik bijna overleden. Ik ging steeds ietsje minder eten. Een boterham minder, toen ging er een appel weg. Op een gegeven moment kreeg ik zoveel complimenten, dat ik dacht: 'Als ik nou nog dunner word...'", vertelt ze aan Ferry Doedens in Temptation Gossip.

Lees ook: Waarom we Quentin in Temptation Island VIPS stiekem aandoenlijk vinden

Laatste redmiddel

Haar moeder besloot haar als laatste redmiddel op vakantie te nemen, waar Danielle moest kiezen tussen of eten of doodgaan. "Dus ik ben gaan eten, want ik durfde niet nog verder te gaan. Het duurt wel heel lang voordat de knop echt omgaat. Maar ik had wel zoiets: als ik nu niet eet, dan ga ik dood, en dat wil ik niet."

Danielle heeft haar eetstoornis inmiddels omgezet naar iets positiefs. Zo studeerde ze sport en voeding en werkt ze vandaag de dag als voedingsconsulente. "Ik wil nu op een positieve manier mensen helpen", aldus Daniëlle.

Beeld: Temptation Island VIPS

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');