Oh no: tassen zijn dus superslecht voor je haar

Het gaat om de manier hoe je je tas draagt
Oh no: tassen zijn dus superslecht voor je haar

De gemiddelde vrouw is tegenwoordig wel op de hoogte van de nodige tips en tricks om je haar gezond te houden. Maar wist je al dat tassen slecht voor je haar zijn? Daar houden de meeste vrouwen waarschijnlijk geen rekening mee.

Manier van dragen

Als we de website Hello Giggles mogen geloven, zijn tassen slecht voor je haar. Maar het is niet zo zwart-wit als het nu staat: het ligt er namelijk aan hoe je je tas (en je haar) draagt.

Mocht je kapper je ooit vragen of je je tas altijd om je rechter- of juist linkerschouder draagt, weet je hoe laat het is. Dat betekent dat je haar namelijk aan die kant dunner is dan aan de andere kant. De oorzaak hiervan? Niet hete stijltangen en het verven van je haar, maar je tas.

Lees ook: Internet in de ban van nieuwe highlight trend.

Dunner

Het hengsel van je tas kan namelijk aan je haar trekken, waardoor het afbreekt. Als dit veel gebeurt, is het niet zo gek dat je haar aan één kant dunner begint te worden.

Dus wat kun je hieraan doen? Zorg dat je haar niet vast komt te zitten onder het hengsel door het bijvoorbeeld vast te dragen. En let ook op met het dragen van rugtassen. Het zou zonde zijn als je op deze manier je haar dunner maakt, toch?

Bron: Beau Monde Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90fe2925c52', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });