doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie Meis openhartig over nieuwe liefde

Love is in the air!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie Meis openhartig over nieuwe liefde

In de lente was er helaas een pijnlijke liefdesbreuk, maar in de zomer straalt Sylvie Meis weer van de liefde. Aan Grazia vertelt ze erover.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe liefde

Tijdens haar vakantie in het luxe St. Tropez werd de blondine door de paparazzi op de kiek gezet met een toen nog onbekende man. De twee straalden beiden van oor tot oor en genoten in de zee van de zon maar vooral van elkaar.

Lees ook: Sylvie Meis openhartig over eetstoornis

Old fashioned

Inmiddels weten we dat het om de 40-jarige Duitse pop-artkunstenaar Niclas Castello gaat. Hem ontmoette ze begin juni op de bruiloft van model Barbara Meier en de Oostenrijkse ondernemer Klemens Hallmann. Hoewel het welbekend is dat Sylvie na de breuk met Rafael zwijgt over privé-zaken en dus ook haar liefdesleven, wil ze er tijdens een interview met Grazia wel het een en ander over kwijt.

“Ik ben heel gelukkig. In de wolken, haha. I’m walking on sunshine. Ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken.” Ook geeft de tv-presentatrice aan dat het bij haar nog steeds old fashioned moet gaan. "Ik ben niet iemand die ingaat op direct messages op Instagram, of op dating apps zit, dat is niet mijn ding. Het is echt niet zo makkelijk, hoor.”

Gelukkig hoeft Sylvie voorlopig niet om zich heen te kijken, want de foto's zeggen inderdaad meer dan genoeg: Sylvie is happily in love!

Tekst: Anette de Vries Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');