Tempations Megan heeft een nieuwe vriend

Oh my..!

Megan Desaever, die in 2018 meedeed aan Temptation Island, heeft een nieuwe liefde en is dolgelukkig. Enne, het is geen onbekende!

Heftig verleden

Na Temptation Island gingen Megan en Kevin uit elkaar. Maar ze heeft weer geluk in de liefde gevonden. Haar nieuwe vriend, Maxence Vanderwilt, is 19 jaar ouder en staat bekend als stripclubuitbater. Ook heeft hij niet bepaald een verleden om trots op te zijn. Zo is hij bekend in het criminele circuit en heeft in 2017 zes maanden vastgezeten voor inbreuk op de sociale wetgeving. Fans maken zich zorgen, maar zowel Megan als haar moeder zijn helemaal weg van Maxence.

Lees ook: Temptations Yasmin klapt uit de school over afloop Temptation Island VIPS.

Vooroordelen

Megans moeder Vanessa vertelde in een interview met Het Laatste Nieuws dat zij eerst haar twijfels had over haar dochters nieuwe vriend. Maar nadat ze hem heeft ontmoet is haar oordeel omgeslagen: ''Mijn vooroordelen verdwenen als sneeuw voor de zon. Maxence is erg charmant, en zó respectvol naar ons toe. Eigenlijk ben ik blij dat Megan voor hem gevallen is. Liever een oudere man dan weer zo’n gast van begin twintig die zich elk weekend lazarus drinkt.'' Ze hoopt dat het stel een gelukkige toekomst tegemoet gaat.

Bekijk hier een foto van de tortelduifjes.

Bron: Shownieuws Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws