Winning Wednesday: SodaStream Spirit + My Only Bottle in drie kleuren t.w.v. €128,97

Doe mee en maak kans!
Winning Wednesday: SodaStream Spirit + My Only Bottle in drie kleuren t.w.v. €128,97

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op een SodaStream Spirit Black toestel inclusief drie My Only Bottle's in verschillende kleuren t.w.v. €128,97.

Musthave

Het is een onmisbaar item in de keuken: een SodaStream apparaat. Hiermee maak je in een handomdraai zelf bruisend water van kraanwater, als je wil zelfs met een smaakje. Hoe het werkt? Je draait je SodaStream-fles in het toestel en drukt 1 tot 3 keer op de knop om het gewenste koolzuur toe te voegen. Et voilà, je eigen fles bubbels! Je kunt eventueel ook een smaakje sodamix toevoegen, van ijstheeën tot vruchtendrankjes.

Het bruiswatermerk heeft ook een nieuw product gelanceerd in de hoop plastic wegwerpflessen overbodig te maken: de My Only Bottle in de kleuren Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. Een herbruikbare én vaatwasserbestendige fles waarmee je ook bruiswater kunt maken. Handig voor onderweg, tijdens het sporten, op kantoor of waar je maar wil.

Win, win, win!

Zie jij dit SodaStream apparaat al in je keuken shinen? Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

@MailAndWin(sXrTf9lPHN)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 14 augustus 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300b0768aaf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });