André en Monique vliegen halsoverkop naar huis

Slecht nieuws uit Nederland.
André en Monique vliegen halsoverkop naar huis

Door de verwoestende brand die de woonwagen van André Hazes' schoonvader in de as heeft gelegd is nu pas te zien hoe heftig de schade is. Matthieu, de broer van Monique vertelt aan Shownieuws dat er met man en macht wordt gewerkt om nog dierbare bezittingen te redden. “We kunnen nu wel alles schoon laten maken en weghalen, maar dan hebben we niets meer.”

Vakantie

Op het moment dat de brand uitbrak, was de schoonvader van André samen met zijn familie, waaronder André en Monique, aan het genieten van een vakantie onder de Spaanse zon. Toen zij het verschrikkelijke nieuws hoorden, zijn zij allemaal halsoverkop teruggevlogen naar Nederland.

Lees ook: Hotel ontruimd door André Hazes en Monique.

Oorzaak

Matthieu vertelt dat zijn vader gelukkig wel heel sterk is, maar dat op 70-jarige leeftijd alles weer zou moeten opbouwen heel moeilijk is. Hij is duidelijk aangeslagen door het heftige nieuws. Uit recent onderzoek is gebleken dat de brand is ontstaan door kortsluiting in de woning.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7182f773e1a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });